Sevda Yolu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sevda Yolu

لا إله إلا الله محمد رسول الله

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Ağla Ey Ümmet! Ağla!

3 posters
YazarMesaj
MUHAMMED TAHSİN

Ağla Ey Ümmet! Ağla! Empty
MesajKonu: Ağla Ey Ümmet! Ağla!   Ağla Ey Ümmet! Ağla! Icon_minitime14th Haziran 2008, 18:02

Ağla Ey Ümmet! Ağla!

Sen Ey Müslüman!

Tarih boyunca kanını İslam için, ilay-ı kelimetullah için akıtan senin ecdadın değil miydi!? Senin ecdadın değil miydi dörtyolda bir bacımızın iffetine dil uzatıldı diye kıyama kalkan! Geçmişe gitmeye gerek yok.. Senin kardeşlerin değil mi dini için, şerefi, namusu için, kitabullah için Çeçenya’da, Filistin’de kanını akıtan! Kanını akıtmayı göze alan!

Söyle Ey Müslüman!

ALLAH’a, dağların yüklenemediği davayı yükleneceğine dair söz veren sen değil misin! Ben diye meydana çıkan yine sen değil misin! ALLAH indinde bile kibirlenipte vazifeyi üstlenen senden başka kim vardı! Seni yaratana bile bu cesaretin neyin nesidir Ey Nefis!

Ey Nefis!

Ecdadının, atalarının şiar edindiği İslam’a, canını feda ettiği şehadet yoluna, gericilik dedin! Hak yoluna tabi olana cahid dedin! Evet, haklısın.. Şeriat, demokrasi adı altında zulüm etmediği için, katliamları gizlemediği, hakkı hak olarak gösterdiği için, 1400 yıl öncenin ama hiç eskimeyen sürekli yeni yeni şeyleri keşfedildiği için, hakkı emrettiği için, zinaya gitme, hırsızlık yapma, başkasının malına el uzatma! dediği için.. Şeriat gericiliktir.. Evet, haklısın Ey Nefis! Haklısın!

Ey Batı Aşığı Müslüman..!

Atan, kanını küffarın elinden topraklarını, namusunu, vatanını ve dinini kurtarabilmek için kıyam etti, bir bacının iffeti için dörtyolu kana buladı! Ve şimdi sen kafir, küffarın rejimine, emellerine hizmet ededur! İlericilik adı altında bacın, kardeşin, anan, yarı-çıplak bir şekilde, modern bir görünüm sergileyerek sokaklarda boy göstersin! İlerici gençlik ise onlara bakıp ağzının suyunu akıtsın! Sonra da biz moderniz! Gericiliğe karşıyız diyerekten zinayı normal, fuhşiyatı olağan, evliliği gereksiz görsün!

Ey Kardeşini Unutan Müslüman !

Müslümanım diyipte, fuhuş içinde kıvranan, küfür içinde bocalayan bedbaht! Bu ne biçim Müslümanlıktır! Kardeşin, X-Ray kamplarında, Quantanamo’da esaret altında, Çeçenya’da yiğitler ALLAH’ın dinini hakim kılma mücadelesinde, Filistin’de cengaverler kitabullah uğruna işkenceye maruz kalmakta, canlarını, kanlarını heba etmekte! Sen ise rahatlığın verdiği sarhoşluğa dalmış bir şekilde Müslümanım diyip avun!

Ama Unutma;

Senden önce, senin gibi olan, sapıklığa uğrayan nice kavimler vardı. Çokluğa güvenip küfrün rejimine hizmet eden nice kavimler.. Hepsi ALLAH’ın gazabıyla mahvoldu! İndALLAH’ta verilen ahde sadık kalmadığı için, güvendikleri, kibirlendikleri evleri, malları ve canları alaşağı edildi! Verilen vazifeyi ifa etmediği, davet görevini hatta daveti bırakalım da kendi görevini eda edemediği, bununla kalmayıp ALLAH’ın helal kıldığını haram, haram kıldığını helal gösterdiği için, ilay-ı kelimetullah’ı unutup, küfürde sapıtıp kaldığı için bertaraf edildi!

’’Celâlim hakkı için, bir sabah vakti devamlı bir azâb onları bastırıverdi.’’

’’Nihâyet onları güneşin doğma vaktinde korkunç gürültü yakalayıverdi. Hemen şehirlerinin üstünü altına geçirdik ve üzerlerine de çamurdan pişmiş taş yağdırdık. Elbette bunda keskin anlayışlar için ibret alâmetleri var.’’

Selam ve dua ile..
..::UYANIŞ::..
Admin
..::UYANIŞ::..

MesajKonu: Geri: Ağla Ey Ümmet! Ağla!   Ağla Ey Ümmet! Ağla! Icon_minitime14th Haziran 2008, 18:10

MUHAMMED TAHSİN demiş ki:
Ey Batı Aşığı Müslüman..!

Atan, kanını küffarın elinden topraklarını, namusunu, vatanını ve dinini kurtarabilmek için kıyam etti, bir bacının iffeti için dörtyolu kana buladı! Ve şimdi sen kafir, küffarın rejimine, emellerine hizmet ededur! İlericilik adı altında bacın, kardeşin, anan, yarı-çıplak bir şekilde, modern bir görünüm sergileyerek sokaklarda boy göstersin! İlerici gençlik ise onlara bakıp ağzının suyunu akıtsın! Sonra da biz moderniz! Gericiliğe karşıyız diyerekten zinayı normal, fuhşiyatı olağan, evliliği gereksiz görsün!

Allah Razı olsun kerim kardeşim..
İnşaALLAH düşünüp amel edenlerden oluruz,ümmeten..
https://sevdayolu.yetkin-forum.com
_wefadari_

_wefadari_

MesajKonu: Geri: Ağla Ey Ümmet! Ağla!   Ağla Ey Ümmet! Ağla! Icon_minitime24th Aralık 2008, 21:56

Bu yazı bizim özgürlüğümüzün kaynağıdır. Bu yazı “LA İLAHE İLALLAH” yazısıdır. Yani bizim Allah’tan başka ilah tanımadığımızın ve O’ndan başka kimseye kulluk etmeyişimizin simgesidir. Buranın özgürlük ülkesi olmasını bu yazı sağlar.” Küçük kuş özgürlüğün ne anlama geldiğini öğrenmişti. “Allah’tan başkasına kul olmamak” ne kadar da muazzam bir şeydi. Küçük kuş tekrar sordu: “Peki siz bu özgürlüğü nasıl buldunuz? Ben günlerdir arıyorum bulamadım. Kimsede olmayan bu hazineyi nasıl elde ettiniz?” Bayrak gülümseyerek cevap verdi: “Küçük dostum, sen günlerdir arıyorsun, biz ise yüz yıllardır aradık. Binlerce insanımız öldü bu yolda, yüzlercesi darağaçlarına gitti. Milyonlarcası evinden, barkından, eşinden, çocuğundan oldu. Biz bu ağacı kanımızla, gözyaşımızla ve terimizle suladık. Yüz yılların ağacının ilk meyveleridir bu gördüklerin.” Küçük kuş çok şaşırmıştı: “Nasıl olur da özgürlük ağacı kanla sulanır!” diye sordu.

Bayrak: “Evet küçük dostum, özgürlük ağacı su istemez; kan, ter, gözyaşı ister. Çünkü Allah-u Teala hiç kimseye bedel ödemeden, çabalamadan bu güzel nimeti vermez. Ve bu ağaç ancak bu şekilde büyüyüp bütün dünyayı gölgesi altına alabilir.”

Kuş: Peki gördüğüm bütün o mazlum, çaresiz insanlar bir gün özgür olabilecek mi?

Bayrak: Tabii küçük dostum. Allah’ın izniyle o günler yakındır. Çünkü dünyadaki bütün insanlara Tevhid bayrağını taşımaya and içmiş yüz binlerce mücahit var, bu halk zulmün, acının ve gözyaşının ne demek olduğunu çok iyi biliyor ve bunları başka insanların yaşamaması için elinden geleni yapacaktır. Bak dostum, isteyen herkes bu ülkeye gelebilir eğer sende istiyorsan burada bizimle beraber yaşayabilirsin.

Kuş: Elbette, ben de bu ülkede huzur içinde yaşamayı isterdim ama o zavallı insanlara özgürlük müjdesini vermeli, onların yüreklerine umut aşılamalıyım. Küçük bir kuş olabilirim ama benimde özgürlük yolunda yapabileceklerim var.

Ağla Ey Ümmet! Ağla!
1 sayfadaki 1 sayfası